NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Sakarun in Sunny Paisley

De print van de PrimaDonna Swim Sakarun is eigenlijk heel druk en kleurrijk, maar doordat het een hele fijne print is en de kleuren allemaal in een bepaald kleurenpallet liggen, is de bikini of het badpak toch heel rustig op de huid.
Zowel de bikinitops als ook het badpak kunnen ook als halter gedragen worden, wat dan weer heel mooi uitkomt als je ook de lange jurk erover kiest. Wij hebben gekozen voor de niet voorgevormde volle cup bikini en de half voorgevormde laag decoletee top met darbij drie verschillende soorten sslips van laag, gewoon en wat hoger.
Het badpak is niet voorgevormd met een beugel, heeft een laag decolleté. Langs de beenuitsnijding is nog een touwtje voor een nog iets hogere uitsnijding; krijg je mooie lange benen door!
De jurk is van niet rubber viscose met zowel aan de voor- als aan de achterkant een V-hals, die achter extra laag is. De jurk is lekker luchtig, niet transparant en draagt heerlijk tijdens de warme strandvakantie. 

PrimaDonna Swim Sakarun in Summer Paisley - verleidt je met een kleurrijke bohemian chic-look voor het strand.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Sakarun in sunny paisley ingekocht in de niet-voorgevormde volle cup bikini en de half voorgevormde laag decolleté bikinitop. Daarnaast ook een niet voorgevormd badpak Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, lage slip met touwtjes en de hoge slip met koordjes. Tenslotte hebben we er nog een prachtige lange jurk bij!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.