NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Sahara in Zwart

Een zwarte bikini of badpak is altijd goed, mits je zwart goed kunt dragen natuurlijk. De PrimaDonna Swim Sahara hebben we al in diverse kleuren gehad. Het is een uni-bikini in een stof met een klein streepjes reliëf, waardoor de bikini wat meer diepte krijgt. De gouden ringetjes bij de schouderbandjes maken de bikini echt af! Er zijn drie verschillende soorten bikinislips erbij gemaakt. Onze favoriet is de tailleslip omdat de stof, net als bij de bikinitop aan de bovenkant “horizontaal” gesneden is. 
De bikinitop en het corrigerende badpak hebben beide de optie om de schouderbanden om de nek te dragen. Je outfit maak je af met de lange wijder vallende jurk. Lekker luchtig, maar niet transparant, dus ook als gewone zomerjurk te dragen. In de jurk verwerkt zit een smal gouden en zilveren lurex-draadje wat hem een bijzondere glans geeft. 

PrimaDonna Swim Sahara - Zwart staat synoniem voor coole retroswimwear met een sexy seventieslook.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Sahara in zwart ingekocht in de padded balcony bikini top ingekocht en een corrigerend en een voorgevormd badpak. Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip en de heupslip met koordjes. Tenslotte hebben we er nog een prachtige lange jurk bij!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.