NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Ravena in de kleur Adriatic Blue

Ook hier weer een dierenprint, deze keer in zebralook, maar kan ook een tijger zijn. Jij bepaald zelf hoe “wild” bent in deze badmode serie. Wij zijn er in ieder geval dol op!

De combinatie midblauw met wit staat heel fris! Heb je op een gegeven moment een bruine gloed op je huid, ga je echt stralen! De subtiele accessoires in goud op de top geven de finishing touch. Wij hebben de hele serie van deze PrimaDonna Swim Ravena ingekocht, inclusief het leuke jurkje. Uiteraard is de bikini ook heel tof met bijvoorbeeld een witte tuniek, die we van andere merken ook in de winkel hebben, dus kom snel langs!

PrimaDonna Swim Ravena: Animalprint en bepaald zelf hoe wild!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Ravenain in Adriatic Blue met print, ingekocht in 2 verschillende bikinitops, met 2 bijbehorende broekjes en een jurkje! De niet voorgevormde als ook de voorgevormde bikinitop zijn zowel met rechte schouderbandjes maar ook als halter te dragen. We hebben er 2 bijpassende broekjes, de rioslip en de tailleslip met touwtjes en een mooi jurkje, alles in dezelfde stof als de bikini. De jurk mag dus ook een keer nat worden, behalve in de was dan, is elastisch en heeft een sportieve look!  Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.