NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Punta Rata in de kleur waterblue

Punta Rata is een strand in Kroatië en het is makkelijk voor te stellen dat de blauwe en de zandkleurige vlekken op de stof het spel tussen zee, strand en zon is. 
De combinatie van keuren, maar ook het patroon maken en de bikini wel levendig, maar niet fel en opvallend. Hou je dus van een rustige bikini, maar wil je een keer iets anders dan een unikleur, kijk dan naar de PrimaDonna Swim Punta Rata in waterblue.
Leuk is zeker ook de structuur van de stof die wel geweven lijkt. 
Wij hebben gekozen voor zowel het niet voorgevormde als ook het voorgevormde balconette modelletje die je beide met rechte schouderbandjes of als halter kunt dragen, met als optie een rioslip of een wat hogere bikini slip die je aan de zijklanten kunt versmallen. Met een mooie donkerblauwe pareo maak je de bikini compleet. Fijne zomer!

Animalprints zijn 'here to stay', en met PrimaDonna Swim Punta Rata geven we de trend een tijdloze make-over die past in elk seizoen.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Punta Rata in waterblue ingekocht in de niet-voorgevormde bikinitop en de voorgevormde balconette bikini top. Bij de bikini tops hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip en een hoger model bikini slip met touwetjes
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.