NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Polynesia in de kleur Skyfall

Caraïbische vibes in je achtertuin; Om te genieten van een ontspannende vakantie hoef je niet per se op een vliegtuig te stappen. Het kan gewoon in je eigen achtertuin. Een rustig plekje in de zon, een vrolijke bikini of een badpak met een leuke print, verfrissend drankje erbij … en laat die summer vibes maar komen.

PrimaDonna Swim Polynesia: navylook 4.0; Tijdloos en toch verrassend, deze hippe marinelook in een prachtige felblauwe tint. Het originele streepjespatroon flatteert bovendien elk body type. Nice to know: de witte stof komt nooit rechtstreeks in contact met je huid en blijft dus altijd even stralend en vlekvrij.
We love: het swimsuit met elegante strepen en lintjes aan de benen. Daarmee pas je zelf de beenhoogte aan.

PrimaDonna Swim Polynesia: navylook 4.0

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim serie Polynesia in navylook (de kleur heet Skyfall) ingekocht in twee bikini topjes, die op 2 manieren gedragen kunnen worden met daarbij de keuze uit een 3-tal verschillende broekjes, een badpak en tevens een leuk bijpassend jurkje.  Voor ieder wat wils, maar wees er snel bij, want op=op! Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.