NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Olbia in Electric Blue

Maxima blauw! Als we dat roepen, dan weet iedereen onmiddellijk wat er bedoeld wordt. Deze badmodeserie is dus in dit prachtige blauw met een print van gouden kettingen er over. Dus koninklijker kan het eigenlijk niet!
Deze serie van PrimaDonna Swim heeft Olbia, dit is een plaats op Sardinië, Italië, maar mag ook elders worden gedragen, hopelijk deze zomer ook vaak genoeg gewoon in Nederland. 
De serie is echt geweldig dus hebben wij maar alles modellen, inclusief badpak en kaftan ingekocht! 

Gouden juwelen, afgeknipte jeansshortjes en kapsels met extra veel volume: de jaren negentig zijn helemaal terug. Bij PrimaDonna Swim Olbia krijgt de nineties-look een verrassende twist, met een print van gouden schakels op felblauwe badstof. Een hedendaagse knipoog naar de Versace-stijl van weleer. Tip: pas bij de slips en het badpak zelf de beenhoogte aan voor een echt jaren-negentig-silhouet!  

PrimaDonna Swim Olbia: Knipoog naar de nineties

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Olbia in electric blue, ingekocht in bikini, badpak en bijbehorende kaftan! De bikinitop is zowel in een niet voorgevormde als ook een voorgevormde cup en dan te combineren met drie verschillende slips, van laag naar hoog. De tops en het badpak zijn met rechte schouderbandjes, maar ook als halter te dragen. De kaftan, die een subtiele taillering heeft, maakt het geheel helemaal af. Wil je liever een unikleurig accessoire, zou je ook de kaftan van de serie Holiday, in hetzelfde Maxima blauw erbij kunnen dragen.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.