NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Narta in Cactus Flower

Wat een WOW! bikini is deze PrimaDonna Swim Narta in de kleur Cactus Flower. Een knaller op de huid wat kleur betreft, maar ook de ontwerpen van de tops, slip en het badpak zijn wel heel speciaal!
De kleur is een hot pink, maar toch zit er een warme ondertoon in, waardoor die kleur veel vrouwen mooi staat, wat ze zelf wel verrast. De stof zelf heeft een structuur die hem wat meer diepte geeft en de kraaltjes in blauw, goud en pink maken het kleurenpallet helemaal af.
De balcony top heeft als extra een lange band die je zowel om de nek, als ook om je middel kunt dragen, maar hij kan er ook wel af. Leuk erbij is de hoge tailleslip die aan de zijkanten door middel van een touwtje open gewerkt is. Kijk ook even naar het bijzondere badpak, die meer lijkt op een speciaal bikinimodel, maar toch uit één deel bestaat. 
De Narta kun je fantastisch combineren met tal van accessoires, die we van verschillende merken kunnen aanbieden.

Gewaagde swimwearstyles in een effen kleur op structuurstof, met uitstekende steun voor vollere boezems. Dat is PrimaDonna Swim Narta.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna  Swim Narta in Cactus Flower  ingekocht in de voorgevormde balcony cup en de hal voorgevormde plunge bikinitop. Bij de serie hebben we 3 verschillende bikini broekjes ingekocht, de bikini rioslip, een tailleslip en een bikinislip met touwtjes. Daarnaast nog een prachtig badpak van deze serie.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.