NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim La Concha in de kleur Mai Tai

Een bikini om vrolijk van te worden, dat is deze PrimaDonna Swim La Concha in de kleur Mai Tai. Koraalrood met oranje en een gouden glitter streepje. Als je nou “shiny” voor de dag wilt komen, dan kan dat in de La Concha.
We hebben gekozen voor het voorgevormde balconette model, die je zowel met rechte schouderbandjes, maar ook als halter kunt dragen, met maar liefst 3 verschillende soorten slips. Heel mooi is de omvouwslip met brede rode rand die je op verschillende hoogtes kunt dragen. 
Het badpak is strak gehouden in het ontwerp, maar schittert door de combinatie van de stoffen. Onder rood, dan een “riem” van oranje en boven weer de streepjesstof. Het badpak is voorgevormd, maar zonder beugel en heeft een extra optie om de bandjes op de rug te kunnen kruisen, wat dan een extra sportieve look geeft. 
Bijpassend is er een lange luchtige jurk in het rood, maar er passen wel heel veel andere accessoires bij deze serie. 

PrimaDonna Swim La Concha - Mai Tai Superflatterende swimwear met sierlijke lijnen en fijne details. Een knipoog naar de jaren 80!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim La Cocha in Mai Tai ingekocht in de voorgevormde balconette bikini top. Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip, een lage slip met touwtjes en de bikini fold brief. Daarnaast het voorgevormde badpak en een mooie jurk.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.