NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Kea in Rainbow Paradise

De badmodeserie van de PrimaDonna Swim Kea in Rainbow Paradise vonden we zo mooi, dat we alle beschikbare modellen bij ons in de collectie hebben opgenomen!
3 verschillende bikinitops; een niet voorgevormde, een half voorgevormd en een voorgevormde top met allemaal verschillende pasvorm, zodat we heel veel vrouwen blij kunnen maken met deze serie. Je kunt tussen 4 verschillende soorten broekjes kiezen, van laag naar hoog en er is ook een speciale bikinislip bij, een hoog model naar de taille, met een hoge beenuitsnijding en smal op de billen; heel hip! Verder kun je in deze serie ook nog een badpak kiezen die je ook op verschillende manieren kunt dragen, net als de bikinitops. De bikini of badpak maak je compleet met een pareo en/of een jurk in dezelfde print.
Behalve dat de print in een zigzag motief verloopt en een explosie van kleuren vormt, vandaar de kleurnaam Rainbow Paradise, is er ook nog een subtiele glitter over de stof, zodat je helemaal gaat shinen in het zonlicht!

PrimaDonna Swim Kea: seventies glitter en glam!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Kea in Rainbow Paradise ingekocht in een voorgevormde , een half-voorgevormde en een niet voorgevormde bikini top.  Daarnaast ook een prachtig badpak.Bij de bikini tops hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip, een lage slip en een tailleslip, beide met touwtjes en een bikini slip speciaal. Daarnaast zijn er nog een parao en een mooie jurk.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.