NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Karpen in Electric Blue

Hou je van frisse, kleurrijke bikini bikini’s, dan is de PrimaDonna Swim Karpen in electric Blue misschien echt iets voor jou.
We zien een print van een turquoise ondergrond met daarop vlekkern in Electric blue, hot pink en roze. Het lijkt wel de verfpallet van een kunstschilder. 
Wij hebben gekozen voor het niet voorgevormde driedelige bikinitopje en de voorgevormde balconette top. Beide tops hebben schouderbandjes in een mooie felblauwe kleur, electric blue, of zoals wij zeggen Maxima-blue, die je zowel gewoon over de schouder als ook als halter kunt dragen. Ook de cupranden zijn met een smal blauwe bies omlijst, wat de top optisch nog wat meer diepte geeft. Bij de top kun je een rioslip kiezen met een smalle blauwe bies aan de bovenrand or een omvouw slip met ook het blauw boven, maar dan breed. 
De bikini is heel mooi te combineren met de turquoise tuniek van de serie “Holiday” maar er passen ook tal van andere accessoires bij, die je bij ons in de winkel kunt vinden. Tot snel!

PrimaDonna Swim Karpen heeft een funky camouflagelook in warme kleuren, met een comfy fit voor vollere boezems.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Karpen in electric blue ingekocht in de driedelige niet-voorgevormde bikinitop en de voorgevormde balconette bikini top. Bij de bikini tops hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip en de bikini foldbrief. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.