NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Issambres in zwart met dierenprint

Deze bikiniserie is echt te gek, zeker als je van donkere kleuren houd. De bikini van de PrimaDonna Swim Issambres is gemaakt van drie verschillende stoffen. Het grootste deel is van een cinnamon-zwarte zebra. Om het contrast wat minder te maken zijn er zwarte stippen in de cinnamonkleur. Verder is er een zwarte stof met een glimmend stipje erop, waardoor het lijkt alsof er slangenleer in is verwerkt. De derde stof is matt zwart met een subtiel slangenprint ton-sûr-ton. Echt een hele gave combinatie!

Ik was direct verliefd en heb de complete serie ingekocht. In alle items, behalve de langs jurk, vind je de drie verschillende stoffen in dezelfde volgorde terug. Kijk hieronder voor een verdere beschrijving van de tops en broekjes van deze mooie serie.

Je maakt de serie af met de te gekke lange jurk van 100% viscose in de zebraprint. De jurk heeft vóór een lage V-hals en op de rug een hélé lage V-hals, waardoor het rugpand van je bikini mooi te zien is. De jurk is niet transparant en daardoor ook geschikt voor bv een restaurant. Zwarte accessoires staan natuurlijk ook heel leuk bij deze bikini en die zijn in veelvoud van diverse merken ook bij ons in de winkel aanwezig. 

PrimaDonna Swim Issambres: High fashion voor het strand

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Issambres in zwart met print, ingekocht in bikini, badpak en bijbehorende jurk! De niet voorgevormde als ook de voorgevormde balconnet bikinitop hebben als onderbreking van de schouderbandjes een groot glanzend zwart sieraad voor een chique look. De half voorgevormde triangel top, ook met beugel heeft juist weer een hele stoere look. Alle tops zijn zowel met rechte bandjes als ook als halter te dragen. Het badpak heeft dezelfde functies maar kan ook met gekruiste bandjes worden gedragen.
Op de broekjes en het badpak ogen de twee verschillende zwarte stoffen alsof het een riem (beetje “James Bond” bikini) is, vooral bij de rio- en tailleslip, omdat ook hierbij het zwarte sieraad als “gesp” is gebruikt. Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.