NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Atuona in de kleur Fluo Jungle

Het beste van twee zomertrends – fluokleuren en animalprints – gecombineerd in één stylish swimwearserie! Deze setjes doen je smelten met een cool zebramotief op een glanzende mesh-stof. Een fluo-accent op de bikinitops en -slipjes accentueert je decolleté en benadrukt je vrouwelijke taille.
Classy en hip: de triangeltop met halfgevulde mousse cups en multi-way straps. Combineer met het tailleslipje voor een hippe fluolook.
De nieuwe zomercollectie van PrimaDonna Swim ademt de sfeer van de Caraïben en brengt zo een vleugje jungle fever tot bij je thuis. De prachtige swimwearsetjes en accessoires ogen levendig en zijn intens kleurrijk, met een knipoog naar schilders als Frida Kahlo en Paul Gauguin. Frivole fronsjes, coole prints, warme aardetinten, felle neonkleuren, … More is more deze zomer.

PrimaDonna Swim: Atuona: zebraprint en a touch of neon

Voor dit voorjaar hebben wij oa deze prachtige PrimaDonna Swim Atuona, in de kleur Fluo jungle ingekocht, met drie verschillende top’s die zowel met rechte bandjes als als halter gedragen kan worden. Bij deze serie zijn tevens drie  verschillende broekjes beschikbaar (zoals te zien op de foto’s).Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Voor de nieuwsgierige onder jullie: Atuona is een stad op het Frans-Polynesische eiland Hiva Oa, midden in de Stille Oceaan.
Atuona was de laatste woonplaats van de schilder Paul Gaugin, maar ook van Jacques Brel!

Zou leuk zijn als je met deze Atuona op het strand zou mogen liggen. Maar goed Nieuwkoop, de plassen e.o. is ook mooi om daar deze beauty te tonen, tenslotte is staycation voorlopig het motto. Door de stof, die een kleine sparkle heeft ( zie je helaas niet op de foto) en de knallende neon geel-groene streep zal je het sterretje in de buurt zijn.