NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Swim Alghero in Azzurro Mare

Een dierenprint verveeld nooit, maar zeker niet in deze geweldige azuur blauwe kleur. Die zachte kleur streelt je huid en de donkere print laat de stof leven. Zowel de tops als de broekjes zijn versierd met kleine gouden kraaltjes.

De top met de tulpsnit is niet voorgevormd en heeft een laag decolleté, de andere top is uitgevoerd in het voorgevormde balconette model met de bekende super pasvorm. Beide tops hebben weer de mogelijkheid om er een haltertop van te maken. Helemaal op en top bikini deze PrimaDonna Swim Alghero! De kaftan maakt je outfit dan af, maar we hebben ook diverse andere items  in de winkel die ook heel mooi te combineren zijn met deze bikini.

PrimaDonna Swim Alghero: Frisse aquatinten en een hippe animalprint

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Swim Alghero in azzuro mare met print, ingekocht in 2 verschillende bikinitops, met 3 bijbehorende broekjes en een tuniek! De niet voorgevormde als ook de voorgevormde balconnet bikinitop hebben kleine gouden kraaltjes en kunnen ook als halter gedragen worden.
We hebben er 3 bijpassende broekjes rioslip, full brief met touwtjes en bikinislip laag met touwtjes) bij en een mooie kaftan. Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.