NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Sophora in de kleur Royal

De PrimaDonna Sophora in het zwart hebben we al een tijdje bij ons in de basiscollectie. De cup is all over broderie in een fantasie patroon. Hij oogt daardoor heel luchtig, maar ook stoer! De smalle rekbare en afneembare bandjes boven de cup geeft hem nog een dat extra stoere uiterlijk. De pasvorm is geweldig en ook hierdoor heeft de Sophora al een vast plekje in de diverse lingerielades gevonden.

De nieuwe kleur “Royal” mag daar dan ook niet ontbreken. De koningsblauwe beha knalt echt af van je huid maar de broderie over de cup is uitgevoerd in een zelfde tint lurex-garen, wat het setje echt op de huid laat stralen.

De slips hebben aan de voorkant ook voor een deel de mooie broderie, maar de achterkant is glad en naadloos uitgevoerd in een super zachte stof. Een echte aanrader!

PrimaDonna Sophora is héél sexy en elegant, mét de comfortabele PrimaDonna-pasvorm.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Sophore in Royal ingekocht in de volle cup beha en de Balconette Bh Tulpsnit. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip en de string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.