NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Sophora in de kleur Kaki

De Sophora van PrimaDonna hebben we al een tijdje bij ons in de collectie in de kleur zwart. Hij heeft een perfecte pasvorm, ook in de grote cupmaten. Door de broderie op een fijne stof oogt deze beha heel subtiel en licht, geeft hem iets transparants. Het elastische bandje boven de cuprand geeft een sexy en stoere look, maar kan ook makkelijk los geklikt worden van de beha. De slips zijn op de billen compleet naadloos afgewerkt, waardoor er dus niets kan markeren in smalle soepele broeken.
De Sophora hebben we dit seizoen dus in de kleur kaki; het groen staat heel veel vrouwen mooi op de huid, is makkelijk te combineren met zwart en marine, maar staat ook heel mooi bij de trendy bruin/cognac tinten die we nu veel in de mode zien.

PrimaDonna Sophora: Tone op tone kaki creëert een edgy tattoo-effect

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Sophora van PrimaDonna kaki in de kleur Majestic Blue, ingekocht in 2 verschillende modellen. De driedelige cup beha en de tulpsnit beha, die beide met of zonder bandje te dragen zijn. Bij deze serie is er keuze uit een 3-tal verschillende broekjes (de rioslip, tailleslip en string) om de set compleet te maken!  Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.