NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Mohala in Pastel Pink

De PrimaDonna Mohala in Pastel Pink is in de Full cup beha van een zacht fris roze stof met broderie in een bloemenmotief roze, oudroze, 2 verschillende blauwtinten en een zilver-gouden draadje. Het leuke is dat de onder-stof is gemaakt van een heel plat, fijn kant, wat ook gebruikt wordt in de serie “Lunimo” van PrimaDonna Twist. Bij de niet-voorgevormde balconette beha is de gehele cup van de meerkleurige broderie en is het kant alleen langs de buitenranden van de cups. De balconette is een mooi luchtig, wat lager gesneden model. Het is iets frivoler dan de volle cup en heel geschikt voor kleding met een iets lager decolleté.
Een leuk detail zijn de schouderbandjes waarbij er een strookje van geborduurde blaadjes op een glad roze bandje zijn genaaid. De broekjes zijn ook in een combinatie van kant en broderie met een heel platte afwerking langs de bilranden. 
Dit setje staat heel leuk met alle pastel tinten, wit, roze, maar ook een lichtere denim.

 

PrimaDonna Mohala: luchtige lingerie in frisse kleuren, met een perfecte fit voor je vollere boezem

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Mohala in Pastel Pink ingekocht in de full cup beha en de balconette beha. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, en een luxe string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.