NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Madison in Powder Rosa

De PrimaDonna Madison is één van de toppers van het merk PrimaDonna en is er nu in een prachtige kleur: Powder Rose. Onzichtbaar onder witte kleding, mits je een blanke huid hebt, maar ook echt prachtig op een donkere huid zoals te zien op het model op de foto’s. Over de stof zit een heel subtiel glansje en het kant is voorzien van een fijne lurex-draadje wat een heel mooi effect geeft. 
Wij hebben gekozen voor zowel het voorgevormde als het niet voorgevormde model beha, met alle soorten slips en string erbij, maar ook voor de body, die heel mooi te combineren is met nauwsluitende jurkjes.
|Leuk bij de slips is, dat ze nu allemaal voorzien zijn van een klanten randje langs de billen. Dat geeft een mooie look, maar markeert daardoor ook wat minder onder de kleding.

PrimaDonna Madison - Powder Rose is een romantisch roze tint met stylish glitterdetails.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Madison in powder rose ingekocht in de full cup beha, de voorgevormde hartvorm beha en een mooie volle cup body. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, hotpants en een string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.