NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Madison in de kleuren Blue Bijou en Pink Diamond

De PrimaDonna Madison als klassieker ontbreekt ook dit seizoen niet in de collectie. Deze zomer zijn de kleuren Blue Bijou en Pink Diamond toegevoegd. 
Heel veel vrouwen kennen en houden van de Madison en hij is inmiddels al in tal van kleuren in de collectie geweest.  De kleur Blue Bijou is een mooie diep blauwe kleur die prachtig staat met zomerse frisse tinten blauw, demin, pink, grasgroen etc. 
Naast het bekende driedelige cupje en de voorgevormde hartvormige beha is er een nieuw model toegevoegd wat eigenlijk uit een andere serie vandaan komt. Het is een niet voorgevormde kanten beha, maar dan zonder naden. Chique, jong, sexy en super praktisch. Wij zijn heel blij met deze toevoeging van de Madison. Dit model van de Madison is er nu alleen in de kleur Blue Bijou maar we we voeren ook nog de serie waar dit model oorspronkelijk vandaan komt en dan in de kleur “venus”, een licht roze kleur die heel praktisch is onder wit en lichte tinten.

De tweede kleur van de Madison deze zomer is Pink Diamond en ook hierbij is weer een bijzonderheid. De stof heeft wel het bekende ruitjespatroon, maar er is ook nog een print in een zwierig bloemenmotief overheen geplaatst. De ondergrondkleur is een lichte pink, meer peach-roze vind ik en de print is met blauw, geel, groen, oranje en paars, maar dan heel subtiel. Het kant is dan rustig in een uni kleur. Lekker vrolijk, zomers, jong!

Ken je de Madison (nog) niet, moet je hem echt een keer komen passen en uiteraard adviseren we je graag hierbij, zoals we dat bij alles doen.

PrimaDonna Madison: Vertrouwde fit, nieuwe look

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Madison in de kleuren Blue Bijou en Pink Diamond, ingekocht in verschillende modellen, zoals hierboven beschreven. Bij deze beha’s is de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (hotpants, string, rioslip en tailleslip) 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.