NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Madison in de kleur Blue Bell

Hip, vrouwelijk én een fantastische fit voor grotere borsten: geen wonder dat PrimaDonna Madison een van onze all-time favourites is. De setjes zijn gemaakt van stevige ruitjesstof en weelderige kant die perfect rond je lichaam past. Volgende zomer in een romantische lichtblauwe tint!

Deze evergreen in het bekende ruitjesstof, maar deze keer in een 2-tone. Een zomerse lichte denim met gebroken wit. Dit staat heel fris, lenteachtig op je huid. Wat heel mooi (en praktisch) is zijn de kanten randjes op de slip. De slip zal daardoor onzichtbaar worden in je bovenkleding en het staat bovendien ook nog heel charmant en minder groot. De Madison is er elk seizoen weer in een ander kleurtje naast de bekende basiskleuren en heeft een trouwe schare fans. Wij kunnen ook elke keer weer blij worden van zijn superpasvorm.

PrimaDonna Madison: powerdressing met ruitjes en kant

Voor dit voorjaar hebben wij de PrimaDonna Madison in de kleur Blue Bell ingekocht in twee beha modellen met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.