NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Las Salinas in de mode kleur Cognac

Een knallend WOW gevoel krijg je als je de PrimaDonna Las Salinas op je huid ziet. Broderie in de neonkleuren oranje, geel en pink geborduurd op een huidkleurige ondergrond geven dit gevoel. De huidskleur valt weg en de Neon kleuren schitteren op je huid. Echt te gek! Ook de schouderbanden zijn na dit principe gemaakt en de hele onderkant van de beha is omlijst met een fel geel schulprandje.

De Rio- en de Taille slip zijn van een zachte microvezel afgewerkt met broderie. Extra aandacht verdient wel de luxe string, die is namelijk all-over neon-broderie, zoo gaaf!!!

Een mix van hippe fluotinten, felgele spaghettibandjes en verleidelijke styles: PrimaDonna Las Salinaszorgt al meteen voor zon in je lingerielade. De mooie bh’s – met of zonder mousse cups – geven je een prachtig decolleté!

PrimaDonna Las Salinas: Zomerse neontinten

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Las Salinas in de kleur cognac, ingekocht in het voorgevormde balconette  model en de niet-voorgevormde driedelige cup. Bij deze beha’s is de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (Luxe string, string, rioslip en tailleslip) 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.