NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Gythia in de kleur Geisha

De PrimaDonna Gythia in Geisha is een kleine serie, waarbij er alleen een volle cup beha in is gemaakt. Dit heeft te maken met de super stevige simplexstof die gebruikt is voor de ondercup en het zijpandje van de cup. Simplex is een heel rigide stof die in geen enkele richting rekt en is in volle cup beha’s mooi te verwerken.
Op de heel licht peach kleurige simplexstof is een print geplaatst in een net iets donkere tint met een paisley motief, waardoor de zeker niet saai eruit ziet en een mooi effect op de huid geeft. De bovencup en het middenvoor is van broderie met een heel klein bloemenmotief in ivoor en dat hele lichte peachtintje.
Ook bij de slip is er gebruikt gemaakt van een combinatie  van een gladde printstof (dan uiteraard in een dunne soepele stof en niet de simplex) en de broderie. Afgewerkt zijn de broekjes langs de bilranden met een klantstrookje waardoor de randen niet zichtbaar zijn onder de bovenkleding. 

PrimaDonna Gythia: superstevige beha met licht bloemenmotief, erg mooi!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Gythia in Geisha ingekocht in de full cup beha. Bij de serie hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip en een tailleslip.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.