NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Disah in de kleur Electric Pink

De ontwerpen worden steeds mooier; The Sky is the Limit! Dit past zeker bij de PrimaDonna Disah in Electric Pink. De kleur is al te gek! De combinatie van verschillende stylen broderie, een floraal patroon in combinatie met een grote honingraat maken het heel spannend, maar de snitten zijn echt WOW!
Zeker de half-voorgevormde plunge beha en de tulpsnit beha. We zien een gladde stof in een schuine baan over de cup lopen met eronder de broderie in honingraat en erboven die met het florale patroon. De broderie is semitransparant, wat het ontwerp heel luchtig maakt. 
Bijzondere aandacht verdient de extra hoge slip. Hij rijkt tot over de navel en heeft aan de achterkant elastische vetertjes tot laag op je billen. Gaaf als dit net onder een jurk met lage rug of broek uitpiept.

PrimaDonna Disah in Electric Pink; trendy corsetteriestyles met een super-de-luxe pasvorm!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Disah in Electric Pink ingekocht in de full cup beha, de half voorgevormde plunge beha en de balconette tulpsnit beha. Bij de serie hebben we maar liefst 5 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string, luxe string en speciale aandacht voor de prachtige Speciale Slip! 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.