NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Delight in Botanique

De PrimaDonna Delight is er al in diverse kleuren geweest en wordt door heel veel PrimaDonna draagsters gewaardeerd. Voor de zomer is er voor de kleur “Botanique” gekozen, een heel licht olijfgroen met broderie ton-sûr-ton met een subtiel glansje erop. Deze kleur is natuurlijk prachtig bij zwart, donkerblauw en bruintinten, maar is ook onzichtbaar onder heel veel lichte bovenkleding en staat mooi op verschillende huidtinten.
Wij hebben bij deze serie gekozen voor het niet voorgevormde balconnet model met verticale naad; een mooi vrouwelijk, sexy model met de herkenbare stevigheid van PrimaDonna. Uiteraard zijn er vele verschillende slips bij, maar verdient de luxe string in zijn design bijzondere aandacht want zowel op de voorkant als ook op de achterkant zien we de subtiele broderie!

PrimaDonna Delight - Botanique Romantische broderierozen met een elegante kantlook.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Delight in botanique ingekocht in de niet voorgevormde balconett. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rio- en taille slip en een prachtige luxe string! Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.