NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Deauville in Paradise Green

Nieuw seizoen – nieuwe kleur van de PrimaDonna Deauville. Elke keer weer spannend wat de designers hebben bedacht!
Jullie hebben van ons al vaker de spreuk: “Groen moet je doen!” gehoord. Ben je een liefhebber van de Deauville, dan is het nu je kans om eindelijk dat groen te doen ! 🙂 en dan nog wel “Paradise Green”. De broderie van de Deauville is in verschillende tinten groen en brons uitgevoerd, waardoor het hele ontwerp een extra spannende dimensie krijgt.
Groen staat veel vrouwen heel mooi op de huid, maar is bovendien ok nog eens praktisch. Paradise Green is een lichtere olijfgroene kleur doe onder lichte kleding gaat, maar ook mooi staat bij zwart, marine, bruin, rood, geel, oranje en al die mooie cognac kleuren die we nu veel in de bovenmode zien. Of te wel een echte must-have!

PrimaDonna Deauville in Paradise Green: Ontdek de geheimen van deze iconische bh!

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Deaulville in paradise green ingekocht in de full cup beha. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rio- en taille slip en een luxe string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Nog even de sterke punten van de PrimaDonna Deauville op een rijtje!
1. Deauville biedt grotere cupmaten een unieke pasvorm aan door de extra diepe cups. Beschikbaar tot en met K-cup, met een geoptimaliseerde fit voor vollere borsten.
2. Elegante maar sterke schouderbandjes met glansbroderie.
3. Zachte stof op de rug, met een stevige voering die de borsten lift en ondersteunt.
4. De meerkleurige glansbroderie maakt de look nog rijkelijker. Een lingerie-essential met een superluxueuze uitstraling!