NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Deauville in de kleur Scarlet

Dat PrimaDonna Deauville een legendarische pasvorm heeft voor volle boezems, hoeven we je niet meer te vertellen, we hebben niet voor niets een bellijst van klanten die een telefoontje willen wanneer een nieuwe Deauville in de winkel is! Deze PrimaDonna-bestseller is bovendien een stijlvolle lingerie-essential, die geregeld een update krijgt. Een echte klassieker , maar zeker niet klassiek in uitstraling. Hij is jong, elegant, vrouwelijk, stylish.

Dit seizoen verschijnt deze “lieveling” van vele vrouwen in de prachtige voorjaarskleur Scarlet. Daar zijn we als team Rosa ook heel erg blij mee! Rood is niet alleen mooi en pittig, maar ook nog eens super praktisch, want onzichtbaar onder witte/lichte kleding. De broderie van deze beha verdient eens extra aandacht want het gebruikte garen is glanzend en twee-kleurig, scarlet en koraal-oranje rood. Zooo mooi, in het echt nog veel mooier dan op de plaatjes! En denk eens wat de body met je doet…. een echt WOW effect! Wij zijn een echte fan van de Deauville en als je gezegend bent met een wat zwaardere boezem, dan moet je hem eens een keer proberen!  Beschikbaar tot en met K-cup!

Elke 2 minuten wordt ergens ter wereld een Prima Donna Deauville verkocht!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Deauville in Scarlet, ingekocht in het driedelige beugelbh model, (zoals te zien op de foto’s) met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (rioslip, string, tailleslip en een luxe string), maar ook in een prachtige body.  
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.