NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Belgravia in de kleur zwart

Deze serie is een echte eyecatcher! Zwarte broderie op huidkleurige tule geven de indruk van een tattoo op je huid. Wij hebben gekozen voor de longline triangel beha met een prachtige decolleté en ook voor de driedelige volle cup. De voorkant van de slips en strings is uitgewerkt met de broderie en de achterkant is gemaakt van een gladde superzachte stof.
De Belgravia en een luxe verwensetje met het comfort en de geweldige pasvorm die we van PrimaDonna gewend zijn. Chique satijnen lintjes, een luxueus glanzende stof, ultrafijne broderie en de allerbeste steun voor je grotere cupmaat: deze lingerie heeft het allemaal. Perfect voor onder je feestkledij of voor onder kerstboom.

Feestelijk en fragiel in PrimaDonna Belgravia

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Belgravia van PrimaDonna in de kleur zwart, ingekocht in 2 verschillende modellen, Longline bralette met een retrolook van gestileerde broderierozen en de sexy beugelbh van glanzende voile met gestileerde broderierozen met daarbij de keuze uit een 3-tal verschillende broekjes (de rioslip, tailleslip en string) om de set compleet te maken!  Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.