NIEUWS

Nieuw: PrimaDonna Arau in de kleur zwart

Deze serie is echt beeldschoon! Ultra-luxe met all over kant, een semi-transparante look die chique en vrouwelijk is;  de  Arau van PrimaDonna. De broderie over de kanten cups is uitgevoerd in meerkleurig garen in een lichte grondtint naar een donkere met brons en koper. De bandjes zijn glad met een fijne gronddraad erin verweven en onderbroken door opengewerkt sieraad in de vorm van een bloem. De combinatie van stof, broderie, bandjes en sieraad geeft de Arau de super luxe uitstraling.
De broekjes zijn aan de voorkant van kant maar dan gevoerd met een huidskleur, waardoor de transparantie optisch wordt behouden. De achterkant van de slips zijn glad en de randjes langs de billen zijn weer met een strook kant afgewerkt waardoor de slis onzichtbaar zijn onder nauw zittende kleding.  Een echte eyecatcher is de luxe string van all-over kant en alleen bij het kruisje gevoerd. Nieuw en helemaal in de huidige trend passend is een longline bralette zonder beugel.

Glamour en eyelash kant bij PrimaDonna Aura

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Arau van PrimaDonna in de kleur zwart, ingekocht in de driedelige cup, de balconette en de bralette, alle drie niet voorgevormd. Bij deze serie is er keuze uit een 3-tal verschillende broekjes (rioslip, tailleslip en de “oh-zo-mooie” luxe string) om de set compleet te maken. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.