NIEUWS

Nieuw: Nina von C. Silver Edition Dirndl-BH

Een prachtige beha, met een flink Push-up effect is de decolleté of Dirndl beha van Nina von C, Silver Edition in het zwart. Hij is van all-over broderie, die doorloopt over de cup randen heen en ook over de schouderbanden, wat hem heel speels maakt. De schouderbanden zijn vrij ver aan de zijkanten aangezet, waardoor je een mooi decolleté over houd, dus ideaal voor onder een blouse of jurk met een halsuitsnijding.
Ook erg leuk in deze serie iss de half voorgevormde triangel beha. Het ontwerp is gebaseerd op een bralette, een triangelbeha zonder beugel, maar deze beha heeft wel de stevigheid van een beugel, waardoor hij een breder pasbereik krijgt. Het is een leuke, jonge beha in een modische snit, met een goede pasvorm.
Passend bij de serie is er een string en een jazzpant.

SILVER EDITION - Das ist Verführung in ihrer schönsten Form: In diesen attraktiven Dessous mit einer auffalenden Spitze, dürfen Sie sich sexy fühlen!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Dirndl beha van Nina von C. ingekocht 2 verschillende modellen, de Decoletté / Dirndl beha en de half voorgevormde triangel beha. Bij de serie hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de jazzpant en de string,
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.