NIEUWS

Nieuw: MarieJo Swim Minorca in de kleur sunny cloud

Wie  van een dierenprint houdt, zal vallen voor deze prachtige badmodeserie van MarieJo Swim, Minorca in de kleur sunny cloud. We zien een combinatie van een panter- en een slangenprint op een lichte ondergrond met bruintinten en blauw. Heel gaaf! De schouderbandjes, touwtjes en versieringen van de slips en de riem van het jurkje, dat in dezelfde print is, zijn van uniblauw en vormen daardoor een mooi contrast met het “dier”.
Wij hebben gekozen voor zowel het niet voorgevormde bikinitopje als ook het voorgevromde hartvormige model met drie verschillende soorten slips.
Op het strand zie je ook steeds meer badpakken en daar zal je met het halter-badpak van de Minorca zeker de blits maken. Compleet maak je de bikini of het badpak wel met het soepel vallende jurkje die zo gesneden is dat het een kantje van je schouder vrijlaat. Een blauwe pareo zal trouwens ook heel gaaf staan bij dexe serie.

Ben jij ook wild van dat zomers gevoel van vrijheid? Fantastisch! Marie Jo Swim Minorca zorgt alvast voor de geknipte swimwear.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige MarieJo Swim Minorca in sunny cloud ingekocht in het niet-voorgevormde bikinitop en de voorgevormde hartvormige bikini top. Daarnaast een hele mooie halter-badpak. Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rio bikinislip, een tailleslip met touwtjes en een lage slip met touwtjes. Tenslotte nog een prachtig vallen jurkje in dezelfde print 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.