NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim Tenedos in Jazzy

WOW! Die kleuren! Zo “out of the box” en toch zo matching! Het zijn niet alleen de blokstrepen verticaal zoals op de bikinibroekjes en de badpakken, maar door de ruiten van de top lopen de strepen ook wel horizontaal en schuin.
De bikini’s en badpakken van de Marie Jo Swim Tenedos in Jazzy zijn heel mooi te combineren met de bijpassende pareo en de lange oranje jurk, met fijne streepjes in het pink. Uiteraard zijn er ook tal van andere combinatie mogelijkheden met andere pareo’s, tuniekjes van andere merken die je ook nij ons in de winkel kunt vinden!
Damer met lef kijken bij deze serie vooral naar het badpak met een speciale snit. Hoog uitgesneden op het been en een laag decolleté. Brede banen die over de borsten lopen, uitlopend in smallere banen die je op diverse manieren op je rug kunt vastzetten. Heel gaaf!
Doe er een hoed in turquoise bij een paar slippers met pink en oranje en de “Grande dame” is klaar voor het strand!

Voor kleurrijke strandmode voor zomerse uitspattingen is de Tenedos perfect! Dit Jazzy kleurenfestijn geeft je zomerse strandoutfit een streepje voor.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Tenedos  in Jazzy ingekocht 2 verschillende bikinitop modellen, de voorgevormde triangel en de voorgevormde hartvorm bikini. Daarnaast een ook 2 verschillende badpakken. Bij de serie hebben we 3 verschillende bikini broekjes ingekocht, de bikini rioslip, een lage slip met touwtjes en de speciale bikinislip.
Daarnaast hebben we nog een lange jurk en pareo bij deze serie.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.