NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim Sitges in Cloud Party

De kleur “Cloud Party” van de Marie Jo Swim Sitges is een leuke en doeltreffende omschrijving. We zien een witte streep dat is de wit/grijze wolkenlucht, waarbij de zon nog op moet komen; een lichtblauwe streep met kleine glittertjes, de zon komt voorzichtig te voorschijn, de ochtend ontwaakt; en een donkerblauwe streep, ze zon lacht je tegemoet en de hemel is strak blauw. Nu genieten van je dag in je mooie Marie Jo bikini in diverse kleuren.
Wij hebben gekozen voor de voorgevormde plunge top die zo een mooie twist van de stof tussen de borsten maakt en ook als halter te dragen is. Bijzonder is ook het voorgevormde badpak, waarbij de strepen diagonaal lopen. Het badpak kun je als one-sholder dragen, maar je kunt er ook nog een extra schouderbandje aanzetten.
Maak je outfit af met de bijpassende korte jurk in dezelfde stof, maar er zijn natuurlijk ook tal van andere accessoires om je bikini of badpak aan te kleden.

Marie Jo Swim Sitges - Cloud Party Stijlvolle swimwear die elegantie en luxe ademt.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Stiges in Cloud Party ingekocht in de plunge bikinitop. Daarnaast ook een schitterende badpak. Bij de serie hebben we 2 verschillende bikini broekjes ingekocht, de bikini rioslip en een bikini tailleslip.
Tenslotte hebben we in deze serie nog een bijpassend kort jurkje ingekocht.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.