NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim San Domino in Evening Blue

San Domino is een eiland in Italië, maar ook de naam van deze prachtige bikini van Marie Jo Swim. Wie van iets speciaals houdt zou hiernaar kunnen kijken. De bikini is donkerblauw en de voorkant is voorzien van een superglanzende laag in een mini slangenprint. De achterkant is mat en niet voorzien van dat glanslaagje.
De top en broekjes zijn tevens nog voorzien van een kleine zilveren (uiteraard alles nikkelvrij en niet warm wordend) sieraad. De dubbele schouderbandjes zijn op een aparte manier door het sieraad geregen, wat ze de finishing touch geeft. 
Wij hebben gekozen voor het voorgevormde triangel model en het voorgevormde balconnet model met drie verschillende bikinislips.
Met de San Domino volg je helemaal de trend van Glans, Glitter en Glamour!

Marie Jo Swim San Domino - Evening Blue Sensuele swimwear om van te snoepen

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim San Dominio in evening blue ingekocht in de voorgevormde triangel bikini en de voorgevormde balconnet bikinitop. Daarnaast ook een niet voorgevormd badpak Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, bikinislip met touwtjes en de speciale bikinislip. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.