NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim Murcia in Yellow Flash

Bij de Marie Jo Swim Murcia serie zien we een zwart-witte dierenprint, in dit geval een slang, opgeleukt met neon-geel. Neon kleuren zijn geweldig en zien we al een aantal jaren als accentkleur en ze geven nou net die finishing touch!
Niet alleen de randen van de tops en bottoms van deze serie zijn in een neon geel, maar ook de zwart/-witte print heeft een klein accentje. De Murcia is voor vrouwen die durven, maar toch ook wel van een simpele kleur samenstelling houden.
Leuk om te weten dat bij de Murcia gebruikt gemaakt is van gerecycled materiaal.  

Marie Jo Swim Murcia: een mix van een snakemotief en een strepenprint. And to spice things up: een fluo touch!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Murcia in Yellow Flask, ingekocht in 2 verschillende bikinitops, met 3 bijbehorende broekjes, een badpak en een jurkje! De bikinitop hebben we in de triangelbikini, zonder beugel en in de hartvormige top met beugel, die op 2 manieren gedragen kan worden.
We hebben er 3 bijpassende slips, van laag, met en zonder touwtjes, naar een hoger model, met omvouwrand. Ook het badpak en jurkje ontbreken niet in de collectie. Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.