NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim La Gomera in Deep Sea Coral

Vrolijk, Sprankelijk, “Verspielt”, echt zomers; zo zou je deze badmodeserie van Marie Jo Swim La Gomera in Deep Sea Coral kunnen omschrijven.
De basiskleur is knallend pink, maar dan met een warme ondertoon. Eroverheen ligt een panterprint in lila met in het  centrum van de panter licht roze, wat een soort van lichteffect geeft. De schouderbandjes, de bovenrand van de kleine slip en de schuine baan over het badpak is voorzien van een “roezeltje” in pink wat de “verspielte” look maakt. Klinkt misschien meisjesachtig, maar oogt eerder stoer!
Naast de kleine slip is er ook nog een wat hoger model, waarbij je de bovenste rand om kunt vouwen, naar een voor jou gewenste hoogte.
Deze bikini is leuk te combineren met een vlotte korte broek, tuniek of pittige korte pareo. 

Een frivole serie om van te smullen: Marie Jo Swim La Gomera. Deep Sea Coral is een speelse print.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo La Gomera  in Deep Sea Coral ingekocht 2 verschillende bikinitop modellen, de push-up triangel en de voorgevormde strapless bikini. Daarnaast een ook voorgevormde triangel badpak. Bij de serie hebben we 2 verschillende bikini broekjes ingekocht, de bikini rioslip en de bikini Foldbrief. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.