NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim Crete in Inca Gold

Less is more! Dit past bij deze enige badmode serie van Marie Jo Swim Crete in Inca Gold. Een uni olijfgroene stof met een smalle omranding in een koper-gouden stof. Heel subtiel, chique maar toch ook weer krachtig op de huid.

Het badpak is heel clean gehouden. Geen enkele toevoeging van binnen en van buiten. Dus geen beugel, steunvormingen of padding. Langs de hals en de arm uitsnijding zien we de contrasterende stof, heel subtiel! Het enige sieraad is een elastische riem in het olijfgroen met ook weer de omranding en smalle gouden gesp. Prachtig!

 Verder hebben wij gekozen voor de hartvormige voorgevormde bikinitop en drie verschillende soorten slip, van laag naar hoog. De top is langs de cup randen voorzien van de contraststof die tevens de schouderbandjes vormen. Aan een schouderbandje zijn kralen in de kleuren van de contraststof toegevoegd.

Compleet maar je de serie met de plissé rok die je trouwens ook gewoon met een mooie top als gewone kleding kunt dragen. Van andere merken hebben wij nog hele mooie accessoires passend bij deze pracht serie!

Hou je van details, dan is Marie Jo Swim Crete de parel die je zoekt. De glanzende print en glinsterende stof maken van de serie een streling voor het oog.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Crete in Inca Gold ingekocht in de hartvormige voorgevormde bikinitop. Daarnaast ook een prachtig badpak Bij de bikini tops hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip en een lage bikinislip met touwtjes. Tenslotte de prachtige plissé rok.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.