NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Swim Cadiz in Water Blue

Het “marine” thema blauw-wit is tijdloos, blijft leuk, spreekt heel veel mensen aan en staat heel veel vrouwen ook erg leuk.
De bikiniserie “Cadiz” van Marie Jo Swim is helemaal in deze marine-stijl. We zien strepen zowel horizontaal als ook verticaal, soms breed met smal en soms even breed met sieraden in goud. Door de mix van strepen komen de ontwerpen tot leven en is het wel tijdloos, maar zeker niet saai! We hebben 2 verschillende tops en slips in de collectie, het badpak, maar ook het jurkje wat uni marineblauw is met kleine mouwtjes en een smalle riem, van een heerlijk zachte modaal gemaakt. Behalve met het passende jurkje is de bikini of het badpak ook heel leuk in de combi met een los vallende witte tuniek, die we uiteraard ook in de winkel hebben. Oh ja, ook leuk te weten dat de serie van gerecycled materiaal gemaakt is.

Marie Jo Swim Cadiz: Tijdloos marine effect.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Cadiz in water blue, ingekocht in het niet vorgevormde bikini topje die op 2 manieren gedragen kan worden en de strapless padded bikinitop. Hierbij 2 bijbehorende broekjes (rio- en tailleslip), een badpak waarmee je de blitz maakt op het strand en een mooi bijpassend jurkje.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.