NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Rosalia in de kleur Luminoso

Een (huwelijks)verjaardag, Valentijn of gewoon zin om daring of sensuele lingerie aan te trekken? Dan is Marie Jo Rosalia de powerlingerie die je zoekt. Deze serie is een echte blikvanger in neonoranje en roze met moderne broderie en rijke kant. Met een verleidelijke push-up maak je in ieder geval een statement in deze lingerie. Wij vinden hem prachtige en wat ons betreft mag je hem rustig Rosa noemen hoor!

Marie Jo Rosalia: powerlingerie voor speciale momenten

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Rosalia, in de kleur Luminoso  ingekocht in het push-up model met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

Een doordeweekse dag. De wekker loopt af, de douche spoelt de laatste restjes slaap weg en jij kiest een passend lingeriesetje terwijl de geur van koffie lonkt. Lingerie aantrekken is deel van het ochtendritueel van heel wat vrouwen. Een verfijnd, vrouwelijk lingeriesetje zet de toon van je dag en geeft je dat tikje extra zelfvertrouwen waardoor je élke uitdaging aan kan. Dit seizoen inspireerden enkele Spaanse zangeressen, zoals Rosalia en Nathy Peluso, met hun krachtige muziek én unieke stijl de Marie Jo designers. Het resultaat? Een collectie vol positieve vibes met zomerse kleuren en verrassende ontwerpen.
Bel ons bij interesse voor de Rosalia of kom bij ons in de winkel kijken ( wanneer dat weer mag na de lockdown).

Happy vibes kleuren de voorjaarscollectie van Marie Jo