NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Nellie in de kleur Electric (Maxima) Blue

Electric Blue, of “Maximablauw” zoals wj het vaak noemen, blijft toch echt een prachtige kleur die veel vrouwen mooi staat op de huid.
Wij hebben de Marie Jo Nellie in Electric Blue ingekocht in een gladde hartvormige, maar ook in een half voorgevormde cup, waarbij de hele cup overtrokken is door broderie. Leuk te weten dat het ontwerp voor de broderie, die die uit verschillende maten ringetjes bestaat, gebaseerd is op de bubbels die opstijgen uit een champagnefles. Je verzit het maar weer en je krijgt een heel fraai resultaat!
Bij de gladde cup heb je de “champagnebubbels” die doorlopen op de schouderbandjes, middenvoor en een stukje op de zijkanten. Je kunt het setje compleet maken met verschillende soorten slips, die allemaal een combinatie van gladde stoffen en broderie hebben en langs de bilranden allemaal afgewerkt zijn met platte naden.
Leuk erbij ook de frivole body met laag decolleté en een triangelcup zonder beugel.

Marie Jo Nellie in Electric Blue geeft je vrijheid om van te smullen.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Nellie in Electric Blue ingekocht 2 verschillende modellen, de gladde hartvormige cup beha en de half voorgevormde beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, short en de string. Tenslotte nog een prachtige body.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.