NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Maiao in Cactus Flower

Een hele bijzondere bikiniserie is de Marie Jo Swim Maiao in Cactur Flower. De kleur is een absolute knaller op je huid!
De stof lijkt iets dikker dan we van de meeste badmode series gewend zijn, maar dat komt door een visgraat patroon wat een kleine ribbel over de stof legt.
Wij hebben gekozen voor de voorgevormde speciale bikinitop zonder beugel. De top heeft de snit van een bandeau, met één schouderband, die voorzien is van twee kleine gouden in elkaar gedraaide ringen als extra sieraad.
Dat sieraad vinden we ook terug op de bovenrand van de slips. Leuk is zeker het kleine “boxer” broekje, die echter geen pijpjes heeft, maar wel die typische rechte vorm van een boxer. 
leuk is deze bikini te combineren met een pittige korte pareo.

Trendy swimwear voor hartje zomer: Marie Jo Swim Maiao. Cactus Flower brengt een tropische explosie aan kleur – zonder scherpe kantjes.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Swim Maiao in Cactus Flower ingekocht in de voorgevormde  speciale bikinitop zonder beugel. Bij de bikini tops hebben we 2 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip en een boxer bikini slip.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.