NIEUWS

Nieuw: Marie Jo L’Aventure William in de kleur Silky Tan

Marie Jo L’Aventure speelt met zuiderse kleuren, grafische lijnen en hippe fits. De lente-zomercollectie van Marie Jo L’Aventure voert je mee op trip door Zuid-Amerika. Zowel het kleurenpalet als de grafische lijnen gebruikt in de collectie, zijn geïnspireerd op het werk van de Mexicaanse architect Louis Barragan. Met strakke designs, modieuze prints, verrassende combinaties en een waaier aan fantastische pasvormen maakt Marie Jo L’Aventure een statement. Gedurfde lingerie voor sterke vrouwen!
Ook Marie Jo L’Aventure William is zomerse lingerie met een subtiele dierenprint in lichtroze. De gladde bh’s in deze lingeriereeks zijn de ideale T-shirtbh’s onder luchtige zomertopjes, blouses en jurken. De studs op de schouderbandjes, geven je look meteen een edgy en stoere allure.

Marie Jo L’Aventure William: zomerse lingerie met een subtiele dierenprint.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Avero van Marie Jo L’Aventure  William in de kleur Silky Tan ingekocht in twee beha modellen met daarbij de keuze uit maar liefst een 3-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.