NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Jane in de kleur Summer Jeans

Na het turbulente jaar 2020 snakken we naar een voorjaar vol positiviteit. De designers van Marie Jo creëerden een lingeriecollectie die helemaal past in l’air du temps. Het kleurenpalet ademt optimisme: van volle zomertinten zoals koraalrood, neon en funchsiaroze tot frisse aquareltinten als ijsblauw, muntgroen en mango. Rijke broderie, gewaagde kant en glanzende stoffen worden op een verrassende manier gemixt en -matcht in elegante lingeriesetjes die je zelfvertrouwen boosten. 
De eerste nieuwe serie die binnen is is onze absolute favoriet, de Jane, in weer een prachtige modekleur: Summer Jeans

Happy vibes kleuren de voorjaarscollectie van Marie Jo

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Jane, in de kleur ingekocht twee bh modellen, te weten een hartvormige en een kanten bh (zoals te zien op de foto’s) met daarbij de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.

De Marie Jo Jane hebben wij standaard in de zwart en is altijd te bestellen in gebroken wit en natuuren elk seizoen komt daar een prachtige mode fashion kleur bij.  
Kom eens kijken bij ons in de winkel (wanneer dat weer mag na de lockdown) en dan zie je zelf waarom wij de Jane onze favoriet vinden!