NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Jane in de kleur Pale Peach

De “Jane” is elk seizoen weer een topper, zowel in het gladde voorgevormde cupje als ook in de kanten versie.
Deze keer is hij er in een echt zomers tintje, tegen de huidskleur aan, maar alles behalve saai. Het is een lichte perziktint met een subtiel glansje, heel chique. De broderie is in twee kleuren. Dezelfde peach-tint en een heel zacht lichtblauw. Hierdoor krijgen de beha en slips een hele rijke uitstraling.
De Jane is één van onze topsellers en we verheugen ons elk seizoen weer op het nieuwe kleurtje. Ben je een fan van het merk Marie Jo, dan mag dit setje echt niet ontbreken in je lingeriela. Classy, chique, rijk en ook nog eens superpraktisch!

Marie Jo Jane verrast met een nieuwe, rijke tint, Pale Peach, in een glanzend jasje

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Jane in Pale Peach, ingekocht in het gladde voorgevormde hartvorm model, die je overigens ook als halter dragen kan en het all-over kanten model beha, ons lievelingsmodel waar een extra push-up kussentje bij zit, die je als optie in de beha kan dragen voor een mooie cleavage. Bij deze beha’s is de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (rioslip, string, tailleslip en bij Rosa zijn we een grote fan van de Italiaanse slip, met klanten billen die daardoor niet toont in bovenkleding).  
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.