NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Jane in de kleur Candle Night

Elk seizoen weer verheugt Team Rosa zich op de nieuwe kleur van de Marie Jo Jane! Vooral op het push-up model met de removable pads, want deze is all-over broderie met een super pasvorm en looks. We hebben deze keer ook nog een 2e model in de Jane gekozen, ook een all-over broderie, maar dan half voorgevormd met een iets hoger middenvoor, waardoor we meer vrouwen liefhebsters kunnen maken van de Jane! Als je dan nu voor de Jane kiest, probeer dan de Italiaanse slip erbij, zo mooi!!
De kleur Candle Night past helemaal in het modebeeld. Het is een intens taupe waarbij er een hele subtiele glans met een tikje paars over de broderie geprint is, wat de stof op de huid echt laat stralen!
Marie Jo Jane: modieuze lingerie met een goede pasvorm geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen en tilt je hele look naar een hoger niveau. Dit is ‘your invisible force’.

Marie Jo Jane in Candle Night: altijd een topper in je lingerielade

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Jane in Candle Night ingekocht in het push-up met removable pads en het balcony half-voorgevormd model beha. Bij de serie hebben we maar liefst 5 verschillende broekjes ingekocht, de rio- en taille slip, de string en een luxe string en de italiaanse slip! 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.