NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Coely in Smokey

Een zwart lingeriesetje is altijd goed, maar de Marie Jo Coely in Smokey heeft dan net weer iets meer dan alleen zwart. Net als bij de rode Coely is de bovenrand en de schouderbandjes voorzien van geprint kant, met pantermotief. Hierbij is gebruik gemaakt van een grijs-taupe ondergrond, net even anders dan anders. De cups zelf zijn van zwarte broderie op een grove tule die dan gevoerd is met de grijs-taupe ondergrond, waardoor een licht transparant effect ontstaat.
Ook bij deze serie zijn weer diverse soorten slips en string om het setje compleet te maken. Als extraatje hebben we bij deze ‘zwarte’ serie de tailleslip toegevoegd die mooi staat onder jurkjes en broeken met hoge taille die we veel in het modebeeld zien. Ook hierbij zijn de randen langs de billen plat met de zwarte broderie afgewerkt zodat geen randjes te zien zijn in de bovenkleding. Smokey is een zwarte statement kleur die de luipaardprint extra in de verf zet.

Marie Jo Coely - Smokey - een verrassende combo van materialen en print clashes

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Coely in Smokey ingekocht 2 verschillende modellen, de niet-voorgevormde beugelbeha en de voorgevormde hartvorm model beha . Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, short en een string!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.