NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Chen in de kleur Pearled Ivory

Een heel lief bloemetje op een ivoor kleurige ondergrond, maar dan wel heel speciaal is deze Marie Jo Chen in Pearled Ivory!
Bij de voorgevormde beha is he bloemetje geprint op een gladde stof, maar aan de binnenkant van de cup-rand is een klein strookje broderie, waarbij het bloemetje op tule is geborduurd en later is er kleur op de bloemen geprint. Dit zien we ook op de boven cups van de volle cup beha, de prachtige longline beha en de broekjes.
Ze zijpanden van de beha’s en broekjes zijn dan van uni ivoor stretch tule waar een mini polkadotje in is verwerkt. De schouderbandjes zijn dan weer van de geprinte gladde stof.
Zo leuk dit setje, zeker door de afwisseling van de stoffen. Door het bloemetje is het setje heel romantisch, maar dor de snitten en de stof combinaties heeft hij ook iets stoers. Deze serie moe je echt even komen bekijken, passen en kopen 🙂
Echt een Invisible Force!

Stoere romantiek met hartverwarmende afwerking; daarvoor moet je bij Marie Jo Chen zijn.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Chin in Pearled Ivory ingekocht 3 verschillende modellen, de volle cup beha, de longline balconette beha en de   voorgevormde hartvorm beha. Bij de serie hebben we 3 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip en de string.
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.