NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Avero in de kleur Precious Peach

Na het turbulente jaar 2020 snakken we naar een voorjaar vol positiviteit. De designers van Marie Jo creëerden een lingeriecollectie die helemaal past in l’air du temps. Het kleurenpalet ademt optimisme: van volle zomertinten zoals koraalrood, neon en funchsiaroze tot frisse aquareltinten als ijsblauw, muntgroen en mango. Rijke broderie, gewaagde kant en glanzende stoffen worden op een verrassende manier gemixt en -matcht in elegante lingeriesetjes die je zelfvertrouwen boosten.
Wist u dat De Marie Jo Avero al ruim 20 jaar in het assortiment is en nog steeds de best verkochte BH van het merk is en zeker ook bij ons in de winkel, we hebben er zelfs een bellijst voor! De typische Avero-schouderbandjes met madeliefjes kent eigenlijk iedereen wel en zo’n mooi bandje mag altijd wel gezien worden.

Marie Jo Avero: Madeliefjes die gezien mogen worden!

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Avero van Marie Jo in de kleur Precious Peach ingekocht in twee beha modellen (hartvormig en push-up) met daarbij de keuze uit maar liefst een 5-tal verschillende broekjes.  Voor ieder wat wils!
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.