NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Agnes in de kleuren Pale Blue en Natuur

Een heerlijk frisse lente kleurtje is kenmerkend voor de Marie Jo Agnes. De kleur Pale Blue staat mooi rustig op de huis, maar is zeker niet saai te noemen. Ook is dit pastel kleurtje onzichtbaar onder nagenoeg alle lichte tinten. Prachtig zijn de schouderbandjes van de Agnes. De broderie van grove bloemen en bladeren ton-sûr-ton loopt door op de schouderbandjes waardoor je een mooi speels effect krijgt. Super leuk natuurlijk als dit een keer onder je shirtje vandaan piept. Het hartvormige model heeft een gladde cup met broderie in stippenmotief onder en tussen de cup. De voorgevormde ronde cup heeft die stippen motief ook nog aan de buitenkant van de cup. De binnenkant heeft dan de broderie van bloemen en bladeren. 

Wil je een keer een natuurkleurige beha die niet glad is, dan is de Agnes in de voorgevormde ronde vorm misschien iets voor jou. Door de broderie met zowel stippen als bloemen en bladeren krijgt deze beha een moderne maar eigentijdse look. Ook de schouderbandjes zijn rijk versierd met broderie.  

Marie Jo Agnes: Hippe beha met toppasvorm

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Agnes in de kleur Pale Blue en natuur, ingekocht in het heartshape en roundshape padded model. Bij deze beha’s is de keuze uit een 4-tal verschillende broekjes (Itlaiaanse slip, string, rioslip en tailleslip) 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.