NIEUWS

Nieuw: Marie Jo Agnes in de kleur Paradise Pink

Wat een mooie kleur heeft de  Marie Jo Agnes in Paradise Pink toch. Het is een krachtig pink met een warme ondertoon en daarmee prachtig op de huid.
Voor de liefhebsters van een gladde beha is er de voorgevormde hartvormige beha en voor de dames die van kant of broderie houden is er de voorgevormde beha met een ronde vorm. Beide modellen hebben een fraai schouderbandje voorzien van broderie, wat een echte eye-catcher kan zijn, als die onder je kleding vandaan piept.
Leuk ook de combinatie van broderie in een bladeren patroon in combinatie met broderie in een polka dot. Deze combinatie zien we zowel op de beha ronde vorm (plunge), als ook op de slips terug. Bijzonder aandacht verdient de Italiaanse slip, waarbij op de billen de broderie doorloopt en daardoor de slip niet markeert in je broeken.

Marie Jo Agnes: Speelse nopjes en elegante bloemenbroderie.

Voor dit voorjaar hebben wij deze prachtige Marie Jo Agnes in Paradise Pink ingekocht 2 verschillende modellen, de gladde hartvormige cup beha en de voorgevormde plunge beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, Italiaanse slip en de string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.