NIEUWS

Nieuw dit najaar: PrimaDonna Twist Penn Station in de kleur Praliné Coeur

Een prachtige gladde serie van een warme bruine tint, met een brons-achtige subtiele zebraprint op de gladde satijnachtige stof. Een extra eyecatcher vormen de gladde bandjes die zijn voorzien van een bronskleurige glittergaren in een luipaardprint. Zo leuk dit!
Het setje van PrimaDonna Twist heet “Penn Station”, het station in New York dus, maar dan vraag je je toch wel af waar deze benaming vandaan komt. Ik heb er de volgende theorie over: tussen de cups hangt een sieraad die lijkt op de zuilen zie te zien zijn in de hall van Penn Station. Ik zal het navragen :).
We hebben alle modellen cups en slips/strings van deze serie ingekocht. Mijn favoriet is het niet-voorgevormde driedelige cupje, die aan de cuprand nog als extra een semi-transparante strook kan heeft.

Penn Station is 100% PrimaDonna Twist. Praliné Coeur is warm, chic en makkelijk te combineren

Voor dit najaar hebben wij deze PrimaDonna Penn Station in Praliné Coeur ingekocht in de volle cup beha, de padded hartvorm en de padded balconette cup. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, de hotpants en de string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.