NIEUWS

Nieuw dit najaar: PrimaDonna Las Salinas in de kleur Empire Green

WOW! De PrimaDonna Las Salinas is altijd wel te gek, maar deze kleurexplosie op een donker groene achtergrond is een eyecatcher met 5 sterren! Dit is echt iets voor (power)vrouwen die houden van kleur, vrouwen met lef en die weten wat een exclusief setje voor “good vibes” bij je teweeg gaat brengen.
We zien een classy donkergroene ondergrond met een tik blauw in het groen met broderie in neon oranje, pink, appelgroen en turquoise.
We hebben zowel de volle cup als ook de voorgevormde balconette ingekocht met verschillende slips en strings. De broekjes zijn van een gladde, iets glanzende groene stof met details van de broderie, maar de luxe string is compleet gemaakt van deze prachtige broderie. Echt heel gaaf! 
Stel je eens voor, een classy mantelpakje, broekpak of gewoon een jeans en dan deze brok power eronder. Dat moet je ervaren!

PrimaDonna Las Salinas is sensuele lingerie met weelderige bloemenbroderie in warme kleuren.

Voor dit najaar hebben wij deze prachtige PrimaDonna Las Salinas in Empire Green ingekocht in de volle cup beha en de voorgevormde Balconette Beha. Bij de serie hebben we 4 verschillende broekjes ingekocht, de rioslip, tailleslip, string en de luxe string. 
Bel ons op 0172-572493 of e-mail (info@rosa-underwear.nl) ons voor meer informatie of om te bestellen.

Bel ons op 0172-572493 of e-mail ons voor meer informatie of om te bestellen.